top of page

Cést Beau La Vie

logo.png
DSC1507-396x600.jpg

Cést Beau la Vie ! is het merk dat jouw leven mooier, romantischer en gemakkelijker maakt. Fris en kleurrijk in een casual stijl. C'est Beau La Vie, het mooie leven,  heeft alles voor de vrouwelijke vrouw die relaxed en eigenzinnig met een beetje humor in het leven staat.  De Fransen hebben sowiezo een levenstijl waar alles draait om de liefde, goed eten en een zo ontspannen mogelijk leven. Een levenskunst. Cést Beau La Vie, "Happy" mode die ook past bij jouw levensstijl. 

Waan je in Parijs of aan het einde van de dag op een terrasje a la campagne genietend van een wijntje en de mensen om je heen. Misschien belandt je op een Guinguette, een openlucht dansevent, met live muziek en lichtslingers in de bomen. 

Met de collectie van Cést Beau La Vie brengen we een beetje nostalgie en romantiek uit Frankrijk naar de winkel van Tante Betje.

Cést Beau La Vie heeft duurzame kleding met oog voor mens en milieu. Voortdurend op zoek naar stoffen die zo min mogelijk belasten. Evenals de producenten die merendeels het BSCI label mogen voeren en produceren volgends de regels van REACH. Overtollige kleding worden gedoneerd aan het Rode Kruis voor een tweede leven. Cést Beau La Vie ontwerpt kleine collecties in beperkte oplages.