top of page
unnamed logo.gif

Brighton in Brabant

Pretty Vacant is een Brits, in Brighton gevestigd vintage inspired dameskleding label en elke print en elk kledingstuk is  zorgvuldig ontworpen in onze studio in Sussex aan zee. Brighton een van de hipste steden in England met een grote liefde voor Vintage. Bezoekers van Brighton kleden zich graag in de stylen van vroeger. Pretty Vacant laat zich graag inspireren door de gloriedagen aan zee.

Pretty Vacant-jurken zijn gestyled met inspiratie uit de jaren 40, 50 en 60, waardoor ze een prachtige retro-look krijgen met een moderne elegantie en verfijning.

Pretty Vacant jurken zijn gemakkelijk te herkennen aan de unieke prints; van bloemenjurken en gestreepte jurken tot meer leuke en ongewone jurkontwerpen.


 

 

 

 

 

 

 

Pretty Vacant is toegewijd aan ethische productienormen en dagen de milieukwesties uit die de kledingindustrie omringen. Zij bezoeken de fabrieken waarmee ze werken regelmatig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de industrienormen en staan ​​erop dat ze voldoen aan gecontroleerde normen in:

Werkuren,Werk leeftijd,Gezondheid en veiligheid,Eerlijk loon,Omgeving,Seksuele gelijkheid, Religieuze gelijkheid

 

 


 

pretty vacant dress.jpg
4894fbe8245170c0517e7cbcc45d3c69_edited.jpg
bottom of page