Ik geloof in...

July 13, 2015

Al heel lang loop ik met het idee om een winkel te beginnen." Maar wat voor een winkel zou je beginnen dan? "was steevast de vraag. "Je hebt jarenlang in de mode gezeten of vond je die tijd in de interieurbranche ook niet geweldig en als levensgenieter weet je natuurlijk waar je naartoe moet voor wat lekkers?!" Ik dacht als ik nu eens alles in een kan brengen. En met de ontdekkingstochten door het leven en door de wereld alles terug kan zien in mijn winkel en kan delen met leuke, byzondere vrouwen. En die vrouwen de wereld nog mooier zullen maken door gewoon te zijn wie ze zijn en dan net een tikkie anders. Hmmmm dat moet het worden, daar geloof ik in. 

Please reload

Featured Posts

Spannend,spannend...

July 14, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts

January 18, 2016

October 18, 2015

August 7, 2015

July 13, 2015

Please reload

Follow Us
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Pinterest Social Icon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons!

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Pinterest - White Circle
   Tante Betje
Heuveleind 11
4901 LL Oosterhout
06-17836865