Spannend,spannend...

July 14, 2015

 

 

Tadaaaa. En hier ben ik dan jullie Tante Betje. Ik zoek voor jullie die mooie ,lieve, leuke en bijzondere vrouwen van Nederland( en van ver daarbuiten ;-) )nog leukere, vrolijkere, elegante, ondeugende jurkjes, rokjes, topjes en nog veel meer. Enkele merken die ik heb zijn King Louie, LePep,Who's that girl, Urban Hippies en Slippely. Die moet je gewoon zien.

Het is toch heerlijk om je vrouw te voelen en te stralen dat je lekker in je velletje zit. Ik ga je daarbij helpen. In mijn winkel in Oosterhout, kan je naar hartelust passen en proberen. Tante Betje vindt je in een gezellig zijstraatje van De Heuvel midden in het centrum. Dit is een authenthiek stukje Oosterhout met veel terrasjes, restaurantjes en dichtbij het Park en winkelcentrum de Arendshof. Bij Tante Betje vindt je ook hele leuke spulletjes uit lang vervlogen tijden en cadeautjes waar je een glimlach van krijgt. Kom lekker snuffelen en proberen. We helpen je graag en voel je vrij om advies te vragen zoals je het zou vragen aan een goede vriendin. Ik heb er zo zin in om jou te ontmoeten en met een lekker bakkie thee of koffie lijkt het net...kijk daar ga ik al tettertet. Daarom noemde mijn moeder me nou Tante Betje. Maar wel gezellig, hoor. pssst  ik kan ook wel luisteren.;-). Dikke kus X 

Please reload

Featured Posts

Spannend,spannend...

July 14, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts

January 18, 2016

October 18, 2015

August 7, 2015

July 13, 2015

Please reload

Follow Us
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Pinterest Social Icon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons!

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Pinterest - White Circle
   Tante Betje
Heuveleind 11
4901 LL Oosterhout
06-17836865