Ik hou van de herfst

October 18, 2015

 

Vandaag is zo’n dag waarop je lekker nog naar buiten kunt. Als je inademt voel je de koude lucht al in je longen en het puntje van je neus prikkelt van de kou. Alle tekenen zijn er als aankondiging van de naderende winterperiode. Ojee over 2 maanden is het al kerst. Weer een jaar voorbij. Pfffff Voor de najaarsblues vandaag dus geen tijd! Want we gaan genieten van die mooie herfstkleuren en het zonnetje wat maar geen afscheid wilt nemen. Hup naar buiten. Opstaan van je luie gat, laptop dicht en laarzen aan.

 

Gelukkig heeft Nederland heel veel bos en binnen een halfuur zit je aan de rand van een park of een of ander natuurgebied. Oosterhout heeft ook zo'n bijzondere omgeving, de Vrachelse Heide.Dit bos ligt tussen Oosterhout en Breda. Het is nu echt herfst in dit bos.De blaadjes liggen verspreid over de grond en eikels vallen met een knal op de grond. Had er pasgeleden een op m’n kop, zo da’s hard. Vroeger maakten we met lucifers(zijn die nog te koop?nu niemand meer rookt)en eikels hele familieopstellingen. Inclusief poezen,paarden en een hond. Ook vind ik het net een grote speurtocht naar de mooiste en grootste paddenstoel. Mijn buurvrouwtje is meer van de elfjes en ik ga haar bijna geloven zoveel mooie plekjes zie ik tussen het oranje, rood en groen. Zag ik er net nou echt eentje?? haha

 

Heerlijk, lekker naar buiten. En straks een grote kop warme chocolademelk. Een zelfgemaakte appeltaart mag dan niet ontbreken. Morgen zet ik wel wat extra stappen. Of nee, we maken gewoon een hele grote ronde in het bos. Zouden ze hier ook geo-caches hebben verstopt? Dat is zo leuk om te doen. Voor je het weet heb je een paar kilometer gelopen en kom je op plaatsen waar je het bestaan niet eens van wist. Ik vind het bos altijd heerlijk om mijn hoofd eens even leeg te maken van alle beslissingen die ik de afgelopen weken heb gemaakt. Of kom ik straks toch weer thuis boordevol inspiratie en energie?! Haha Gewoon lekker gaan genieten van die mooie herfsttijd, voor je het weet komt het met bakken uit de lucht.

 

Bij Tante Betje vindt je straks stoere jurkjes in warme najaarskleuren die vooral lekker zitten en met een paar laarzen eronder jouw perfecte outfit zijn voor zo’n herfstwandeling. Hieronder zie je zo’n jurkje van het merk Le Pep.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Spannend,spannend...

July 14, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts

January 18, 2016

October 18, 2015

August 7, 2015

July 13, 2015

Please reload

Follow Us
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Pinterest Social Icon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons!

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Pinterest - White Circle
   Tante Betje
Heuveleind 11
4901 LL Oosterhout
06-17836865